Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Gordie Howe Letců „Beny“ zachránil svůj tým od porážky vyrovnávacím gólem a proměněným nájezdem!

02.03.2016 | Petr Čepek

Poslední zápas nadstavbové části sehráli Letci proti Sklopísku Střeleč, který je stále ve hře o play off. Skóre zápasu se otevřelo v 10. minutě „vlastňákem“ Letců. Puk po střele Petra Daňa se odrazil od brusle obránce Letců Zdeňka Rozsypala za čáru – 0:1. V úvodu druhé třetiny pak Jaroslav Hlavatý tečoval střelu Zdeňka Stránského a puk putoval do brány Davida Loumy podruhé – 0:2. Letci měli možnost stav zápasu korigovat při vyloučení Jaroslava Hlavatého za hákování, ale přesilovou hru nevyužili.

Dostali se ke slovu až v závěrečné třetině.  Ve 4. minutě střílel od modré Tomáš Plíšek a Petr Hurei jeho střelu vyrazil. K odraženému puku se dostal Lukáš Semecký a mezi pravou tyčí a betonem gólmana poslal puk za čáru – 1:2. Letcům se podařilo vyrovnat 4 minuty před koncem zápasu při přesilové hře, při vyloučení Pavla Hanyše za sekání. Zdeněk Václavec se napřáhl z kruhu a puk proletěl ke vzdálenější tyči Petra Hureie – 2:2.

Utkání dál pokračovalo v nájezdech. Jako první jel Jan Hurei, pokusil se o blafák, ale David Louma šel do rozkleku a puk skončil pod betony. Za Letce jel jako první nejproduktivnější bek Petr Fejfar a střelou nad vyrážečku dal na 1:0. Za Sklopísek srovnal stav nájezdů na 1:1 Erik Body. David Louma jeho blafák nevystihl a Body puk zvedl nad levý beton gólmana přesně do středu brány. Jaroslav Sedláček v následujícím nájezdu ničím Petra Hurie nepřekvapil, střela mu šla na vyrážečku – 1:1. V následujícím nájezdu šel do vedení Sklopísek. Petr Daňo provedl naprosto to samé, co Erik Body – zvedl puk nad levý beton Loumy – 1:2. Poslední nájezd jel veterán Letců Zdeněk Václavec. Rychlost nabral až těsně před gólmanem a puk mu poslal pod lapačkou za čáru – nájezdy tak skončily 2:2, což v pravidlech LHL znamená remízu, další nájezdy se nejezdí.

První klíčový zápas sezóny čeká Letce v úterý 8.3., kdy nastoupí od 20:15 proti Sokolu Těpeře. Letci se tak pokusí zvrátit nelichotivou bilanci s tímto soupeřem v sezóně, kdy mají na kontě tři porážky. Druhá semifinálová dvojice bude známa až ve čtvrtek, po odehrání zápasu mezi Sokolem Roztoky a HC Black Rooks Syřenov, kterému stačí k postupu do play off uhrát bod.




 
Aktuální články
Letci ve své 5. sezóně v LHL získávají bronzové medaile

V sobotu 2. dubna 2016 na závěrečném večeru pořádaném v Novopackých Sklepích trenér Českých Letců Jaroslav Kozák předal týmu...

 
Martin Holoska dal Letcům připomenout doby, kdy jim sázel jeden gól za druhým. Letci titul neobhájí.

Těpeře vyhrály oba semifinálové zápasy – 4:1 a 6:1. Přestože výsledek druhého zápasu vypadá jednoznačně, tak Letci přes polovinu...

 
Jedinou trefu za Letce dává Petr Fejfar, Těpeře se ujímají vedení v SMF sérii

Do prvního zápasu semifinálové série druhého (Těpeře) se třetím (Letci) týmem LHL vstoupili Letci v té nejlepší možné sestavě a...

 
Zápasy
Lomnická hokejová liga | sobota 12.03.2016, 19:45
HC Čeští Letci - Sokol Těpeře
1:6 (1:0, 0:3, 0:3)
 
Lomnická hokejová liga | úterý 08.03.2016, 20:15
HC Čeští Letci - Sokol Těpeře
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
 
 
HC Čeští letci - kontakt: petr.cepek@centrum.cz RSS